Financieël advies op maat


De financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in De Linderbeek? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop is gestart. Rabobank biedt je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Financieel advies op maat
Je bent geïnteresseerd in een woning in De Linderbeek en je wilt weten of deze binnen je budget past? Wij begrijpen maar al te goed dat je wilt weten hoeveel je kunt lenen. Rabobank denkt in alle situaties graag met je mee. Voor starters, senioren, doorstromers en huurders zijn er uitgebreide oplossingen. De financieel adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek.
Het komt voor dat een financiering van de woning niet haalbaar is. Dat is vervelend voor zowel de koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je aan om een financiële check te doen.
 

Word een voorrangskandidaat met een financiële check!

Ja, je leest het goed: Voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum ondertekend hebben afgegeven, een voorrangspositie op zij die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële haalbaarheid kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet.

 

Vraag hier jouw financiële check aan


 

Wanneer lever ik mijn financiële check in?​

De financiële check dien je te uploaden tijdens de inschrijfperiode (verkoop). De exacte datum van start verkoop is nog niet bekend maar zal spoedig met jullie gecommuniceerd worden. Vanaf dat moment kun je in je persoonlijke account het digitale inschrijfformulier invullen. In dit digitale inschrijfformulier kun je ook de financiële check uploaden. 
 

Bekijk de mogelijkheden met één van de adviseurs, zij helpen je graag!

Wil je gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs Nieuwbouw van Rabobank. De adviseurs v.l.n.r. Rutger Koppelman, Teun Hekhuis, Michiel van Haarst en Arjen Koopman zijn nauw betrokken bij dit project. Ze gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor jouw nieuwe droomwoning in De Linderbeek.

 

Vraag hier jouw financiële check aan

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een woning in de Linderbeek bij Rabobank een extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente*. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten. * Bekijk hier de voorwaarden.

 

De Kleine lettertjes

Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij Rabobank af te sluiten. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en helpen je graag om inzicht te krijgen in de financiële haalbaarheid van de aankoop van een woning. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.