De financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in De Linderbeek? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop is gestart. De financieel adviseurs van de Rabobank, Oosterhave en Bernhards Financieel Advies bieden je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Financieel advies op maat
Je bent geïnteresseerd in een woning in De Linderbeek en je wilt weten of deze binnen je budget past? Wij begrijpen maar al te goed dat je wilt weten hoeveel je kunt lenen. De financieel adviseurs van de Rabobank, Oosterhave en Bernhards Financieel Advies denken in alle situaties graag met je mee. Voor starters, senioren, doorstromers en huurders zijn er uitgebreide oplossingen. Zij staan voor je klaar en vertellen je graag meer.
Het komt voor dat een financiering van de woning niet haalbaar is. Dat is vervelend voor zowel de koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je aan om een financiële check te doen.

Word een voorrangskandidaat met een financiële check van de financieel adviseurs van de Rabobank, Oosterhave of Bernhards Financieel Advies
Ja, je leest het goed: voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum ondertekend hebben afgegeven, een voorrangspositie op zij dit dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële haalbaarheid kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet.

Wanneer lever ik mijn financiële check in?

De financiële check dien je te uploaden tijdens de inschrijfperiode (verkoop). De exacte datum van start verkoop is nog niet bekend maar zal spoedig met jullie gecommuniceerd worden. Vanaf dat moment kun je in je persoonlijke account het digitale inschrijfformulier invullen. In dit digitale inschrijfformulier kun je ook de financiële check uploaden. 

Bekijk de mogelijkheden met één van de adviseurs, zij helpen je graag!

Wil je gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs van de Rabobank, Oosterhave of Bernhards Financieel Advies. De adviseurs v.l.n.r. Rutger Koppelman, Michiel van Haarst, Teun Hekhuis, Arjen Koopman, Simone Woldendorp en Marcel Bernhards zijn nauw betrokken bij dit project. Ze gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor jouw nieuwe droomwoning in De Linderbeek.

adviseurs

De Kleine lettertjes

Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij de Rabobank, Oosterhave of Bernhards Financieel Advies af te sluiten. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met de financieel adviseurs van de Rabobank, Oosterhave en Bernhards Financieel Advies aangegaan. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of een andere onafhankelijke partij in de arm te nemen.