Project De Linderbeek

Heerlijk wonen in Vroomshoop

Droom jij van een woning die meteen voelt als thuis? Een plek waar je iedere dag geniet van je welverdiende rust, maar toch met alle gemakken bij de hand? Dan stellen we je graag voor aan plan De Linderbeek in het pittoreske dorp Vroomshoop. Een plek die gelijk je hart verovert.

De verkoop van De Linderbeek fase 2 is gestart. Ga naar je account en klik links in het menu op digitaal inschrijfformulier. Je kunt je via dit formulier inschrijven voor jouw bouwnummer voorkeuren. 

Wil je de woningen van De Linderbeek fase 2 bekijken? Ga dan naar de woningzoeker.

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars. 

 

Locatie De Linderbeek

Wonen op een rustgevende plek

Aan de rand van het sfeervolle veendorp Vroomshoop realiseren we 38 bijzondere woningen. De prachtige weidse omgeving maakt deze unieke locatie bij uitstek een plek om tot rust te komen. Tegelijkertijd heb je alle wenselijke voorzieningen op fietsafstand van je voordeur. Van de supermarkt tot de sportschool; je vindt alles om de hoek.

Ontdek de voordelen van Vroomshoop

Alles in huis

Vroomshoop kent een kleurrijke veengeschiedenis, die tot op de dag van vandaag in het dorp te proeven is. Het Overijssels Kanaal en het Zwolse Kanaal komen samen in het dorp en vormden vroeger de belangrijkste waterwegen voor vrachtvervoer van veen, turf en landbouwproducten. Nog altijd zorgt het water voor levendigheid in het dorp, maar nu in de vorm van plezierbootjes, die graag aanleggen voor een hapje en een drankje.

Naast natuurschoon heeft Vroomshoop alles in huis voor je dagelijkse wensen. Het dorp biedt je keuze uit de bekende supermarkten, meerdere bouwmarkten, bruisende sportverenigingen, levendige kinderopvanglocaties en diverse basisscholen. Vroomshoop heeft een eigen middelbare school, een huisartsenpraktijk, tandartsenpraktijk, treinstation en een multifunctionele sporthal met theater. Kortom; Vroomshoop is van alle markten thuis!

Het project

Onze unieke locatie, jouw unieke kans

Plan De Linderbeek dankt haar naam aan de gelijknamige beek, die langs jouw nieuwe wijk loopt. De Linderbeek begint in Vroomshoop en mondt uit ter hoogte van het dorp Den Ham. In de zomer kikkervisjes vangen of samen een hengel uitgooien; het kan allemaal!

Van stoere twee-onder-een-kappers tot karakteristieke rijwoningen. Plan De Linderbeek kent maar liefst vijf verschillende woningtypen, waardoor jouw nieuwe wijk een levendig straatbeeld krijgt. Starters, jonge gezinnen en levensgenieters; De Linderbeek is een thuis voor jong en oud.

De vijf woningtypen kennen ieder hun eigen unieke elementen. Van een ruime eigen garage tot een royale hobbyzolder; om alvast kennis te maken met je nieuwe woning kun je gebruik maken van de woningzoeker. Klik op jouw droomwoning en ontdek meteen of je jouw woonwensen kunt realiseren.

Interesse

Type A - Fonteinkruid

6 stoere twee-onder-één-kappers

Je eigen inpandige garage, een royale woonkamer met zonnige erker en een keuken met genoeg ruimte voor een lange eettafel. Woningtype Fonteinkruid biedt je met z'n opvallende stolpkap een wereld aan ruimte. Met twee slaapkamers en een masterbedroom, een badkamer én een zolderverdieping is het plaatje compleet.

Fase 2

Type B - Lisdodde

4 stijlvolle twee-onder-één-kappers

Met haar donkere gevelsteen en helder witte kozijnen rondom de grote raampartijen is woningtype Lisdodde een klassieke schoonheid. De hoge gevel met volop glas zorgt niet alleen voor een zonovergoten interieur, maar biedt bovendien volop leefruimte. De sfeervolle zolderetage in de punt van het huis is de kroon op het werk.

Type C - Waterkers

12 karakteristieke twee-onder-één-kappers

De kers op de taart; zo kun je woningtype Waterkers wel noemen. Eenmaal binnen ontdek je dat indeling van de woning net andersom is dan je zou verwachten. De keuken zit aan de voorzijde, waardoor je in de grote woonkamer volop geniet van de tuin. Met drie slaapkamers, een badkamer en een handige zolderruimte is de Waterkers jouw plek.

Fase 2

Type D - Sterrenkroos

10 ruime rijwoningen

Als bewoner van één van de tien ruime rijwoningen type Sterrenkroos beschik je over een fantastische doorzonwoning. De grote raampartijen zorgen voor een zonnige open woonkamer en leefkeuken. Hier heb je volop ruimte om te wonen zoals jij dat wilt. Boven vind je twee slaapkamers en een ruime badkamer.

Fase 2

Type E - Waterroos

6 klassieke rijwoningen

Het klassieke puntdak, de authentieke gevelsteen en de stijlvolle raamverdeling; woningtype Waterroos is een waar Hollands meesterwerk. Hier geniet je iedere dag van een open keuken, een ruime woonkamer en maar liefst drie slaapkamers. De handige zolderverdieping is ideaal als extra bergruimte.

Type F - Zwanenbloem

4 robuuste twee-onder-één-kappers

Een ruime garage naast de woning. Een grote woonkamer met keuken voor avonden vol gezelligheid. Drie grote slaapkamers, een mooie badkamer en een enorm ruime zolder voor je hobby’s of nieuwe werkplek. Woningtype Zwanenbloem biedt een plek om je echt thuis én vrij te voelen. Optioneel kun je de woonkamer/keuken omdraaien en de woonruimte nog verder uitbreiden met een uitbouw van 2.40 m met tuindeuren, een erker en een dakkapel. 

Aanbod

De Linderbeek

Klik of druk op een woning voor meer informatie.
 

Schrijf je in voor één van de beschikbare woningen!

Meld je aan via onderstaand formulier. Na bevestiging van de e-mail die je ontvangt, kom je in je accountomgeving.

Hier kun je je als kandidaat opgeven door in het menu het Digitaal Inschrijfformulier te doorlopen en af te ronden. Heb je al een account? Ga dan naar inloggen.